Ny Eliospilot i Stockholm!

Martin Munkhammar tillsammans med Karl Ericsson (certifierad utbildare på Svenska Elektrod AB) och Charles Rey (Utbildningschef på Flyability SA)

Nu har Martin Munkhammar på Munk Engineering AB fått sitt certifikat som Eliospilot. Martin kommer att arbeta i Stockholm med omnejd och använda Elios som redskap vid inspektion på svåråtkomliga platser. Har ni en cistern, en panna eller annat objekt som behöver inspektion och som normalt sätt görs med hjälp av ställningsbygge eller klättring, ta kontakt med Martin så sparar han er både tid och pengar. Ni hittar hans kontaktuppgifter på hans hemsida http://www.munkengineering.se

Nu är Svenska Elektrod AB även certifierat utbildningscenter för Flyability SA och deras drönare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *