Olympus är ledande inom utveckling av utrustning för röntgenfluorescens (XRF/XRD). Sortimentet innehåller allt från portabla XRF-instrument för användning i fält till avancerade XRD-instrument för analys i laboratoriemiljö.

Flaggskeppet inom portable XRF är Vanta™. Efter att ha lyssnat på kundernas önskemål gällande föregångaren Delta utvecklade man marknadens i särsklass bästa portable XRF. Den är Robust, Revolutionerande och Produktiv.

VANTA™

VANTA är ett revolutionerande handhållet XRF-instrument som är utvecklat för kunder där man kräver analysresultat på laboratorienivå, men utförande i fält. Med användarvänliga menyer är tröskeln f ör igångstart låg och med minimal upplärning får man snabb avkastning på investeringen.

VANTA är

  • Extremt hållbar under svåra förhållanden
  • Överlägset noggrann
  • Molnredo med såväl bluetooth som WiFi
  • Mycket användarvänlig

Robust

Stillestånd kostar tid och pengar. VANTA är robust för att öka driftscyklerna och minimera ägandekostnaden. Med 3 års garanti som standard kan ni som kund känna er trygga med att det vi säger stämmer.

Revolutionerande

VANTA använder sig av den patenterade AXON-teknologin med elektronik som har ultralågt brus. Detta gör att instrumentet kan vara oslagbart snabbt, noggrant och repeterbart. Er 100:e analys ska visa samma som er första.

Produktiv

En snabb och tillförlitlig analysprocess kombinerad med många överföringsgränssnitt (USB, bluetooth, WiFi), samt koppling av GPS-koordinat och bild från den inbyggda 5MP-kameran gör att VANTA tillgodoser en hög produktivitet hos er.