Allt inom svets Älvsjö öppnar 1 april

Det står nu klart att Svenska Elektrod AB kommer att ta över Lindes försäljningsställe i Älvsjö, söder om Stockholm. Övergången av driften sker den 1 april och samtliga anställda erbjuds att vara kvar i verksamheten som går in under paraplyet “Allt inom svets”.

“Allt inom svets är ett butikskoncept där alla svetsare ska känna sig välkomna och prioriterade för att kunna få hjälp med allt som rör deras verksamhet. Vare sig man behöver byta sin gasflaska, få service/validering av sin svetsmaskin eller köpa förbrukningsmaterial så är man alltid välkommen in till oss.”

– Karl Ericsson, VD Svenska Elektrod AB

Verksamheten är belägen på anrik mark där AGA/Linde har funnits sedan 50-talet med spår från den gamla acetylenfabriken och den stora AGA-skylten. Gasdepån har hittills bara hanterat industrigas och därtill relaterade produkter, men nu när Svenska Elektrod tar över driften kommer det att bli en one-stop-shop för svetsande företag.

“Vi är mycket glada över att ha hittat en kompetent partner som kan ta över och driva vårt försäljningsställe i Älvsjö. Svenska Elektrod AB kompletterar med både svetskompetens och utrustningserbjudande och kommer dessutom kunna tillhandahålla än mer flexibla öppettider. Vi är övertygade om att detta ger kunderna en ännu bättre servicegrad i butiken.”

– Thomas Fuchs, Försäljningschef, Linde Gas AB

Fakta om Allt inom svets Älvsjö: 

  • Försäljningsutbudet omfattar industri- och livsmedelsgas, gasol, kylutrustning samt svetsutrustning; svetsmaskiner, samt service därav, tillsatsmaterial, skyddsutrustning och annan relaterad utrustning/förbrukningsmaterial.
  • Öppettider:
    • måndag – fredag kl 07-17
  • Försäljningsstället erbjuder varuleveranser.
  • Personlig service och rådgivning.
  • Faktura- eller swishbetalning.

För mer information, kontakta:

Karl Ericsson, Svenska Elektrod AB, Tfn: 070-973 41 81, karl@svenskaelektrod.se

Helene Sundvall, Linde Gas AB, Tfn: 076-7630820, helene.sundvall@linde.com

Om Linde

Linde är ett ledande globalt industrigas- och teknikföretag med en försäljning som uppgick till 25 miljarder euro år 2019. Vår mission är att varje dag göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och som hjälper till att bevara och skydda vår planet.

Företaget tillhandahåller lösningar för många olika branscher, däribland kemi och raffinering, mat & dryck, elektronik, hälsovård, tillverkning och basmetallindustrin. Lindes industrigaser används i många tillämpningar, från livräddande syre för sjukhus till högrena gaser och specialgaser för elektroniktillverkning, vätgas för rena bränslen mm. Linde levererar också toppmoderna gasprocesslösningar för att stödja kundernas expansion, åstadkomma effektivitetsförbättringar och utsläppsminskningar.

För mer information om företaget och dess produkter och tjänster, besök www.linde.com   

Om Svenska Elektrod AB
Svenska Elektrod AB startades 1981 och arbetar med kunskap om och försäljning av produkter inom Svets, Oförstörande provning och Industriellt värmeskydd. Företaget har sedan innan 18 anställda och 3 butiker i Skövde, Valskog och Täby. Bolaget grundades kring “att lära svensk industri reparera och underhålla istället för att köpa nytt” och fortsätter på den vägen genom att höja kunskapen kring svetsning inom svensk industri.
För mer information om företaget och dess produkter och tjänster, besök www.svenskaelektrod.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *