Cobot och Burgare i Skövde den 31 augusti!

Äntligen är sommaren slut och vi kan börja inspirera svensk industri till mer automation igen! Först ut på höstens evenemang är "Cobot och Burgare" i Skövde den 31 augusti. Evenemanget börjar kl 09:00 och ni är tillbaka efter lunch på kontoret, mätta och fyllda med inspiration.

Vi kommer att demonstrera 5 olika robotstationer med robotarmar från Universal Robots och olika verktyg som möjliggör; Svetsning, Slipning, Lackering och Maskinbetjäning. Därtill kommer vi även att demonstrera materialhantering med hjälp av AMR.

De tillverkarna som ni kommer att få träffa är Vention, Nordbo Robotics, Smooth Robotics, Wagner, Schunk Intec Sverige, 3M och MIR (Ravema). Evenemanget riktar sig till er inom tillverkande industri och som antingen redan har börjat automatisera, går i tankar kring att börja automatisera, eller funderar på vad som är möjligt att göra med kollaborativa robotar.

Evenemanget är gratis och äger rum på Oljevägen 3 i Skövde, men föranmälan till eventet krävs på följande länk https://events.universal-robots.com/scandinavia/live-events/se-roadshow-svenska-elektrod-skovde/

Vi ses den 31 augusti!

3mEventMirNordbo roboticsRavemaSchunkSmooth roboticsUniversal robotsVi kan cobot